Atelierul de Eroi

Copiii pasionați de lectură sunt invitați, vineri, 21 iulie, de la ora 17:00, la Bârlad Value Centre, la un eveniment special: Atelierul de lectură interactivă în colaborare cu „Atelierul de eroi”!

Acest atelier unic și captivant este creat special pentru copiii curioși și îi va purta într-o călătorie minunată prin lumea fascinantă a cărților și eroilor din povești!

Ce-i așteaptă pe cei mici:

📖 Lectură interactivă: Copiii vor fi implicați într-o lectură captivantă și plină de aventură, în care vor putea interacționa cu personajele preferate și vor descoperi noi povești palpitante.

🎭 Jocuri creative: Vor avea ocazia să își imagineze că sunt eroii preferați și să participe la jocuri interactive care îi vor ajuta să-și dezvolte imaginația și abilitățile de comunicare.

💡 Învățare distractivă: Echipa „Atelierul de eroi” va pregăti activități educative și distractive, menite să îi ajute pe cei mici să descopere plăcerea lecturii și să dezvolte pasiunea pentru cărți.

Accesul este gratuit în ordinea sosirii și în limita locurilor disponibile.
La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului.
Mai multe detalii poți afla de aici: https://barladvaluecentre.ro/eveniment/nota-de-informare-despre-fotografiere-si-filmare/

 

Program:

Email:

Telefon:

Localizare